Alle pups die we te koop aanbieden zijn bij ons geboren. Als de pups enkele dagen oud zijn plaatsen we een foto van hun nestje op deze pagina. Vanaf dat ogenblik kan je ze reserveren, maar ze mogen pas vanaf 8 weken het nestje verlaten!
Hieronder vindt je:
Pups nu beschikbaar: Deze pups zijn reeds oud genoeg (8 weken) om het nestje te verlaten en kunnen direct mee.
Pups te reserveren: Deze zijn nog niet oud genoeg om direct mee te kunnen, maar u kan deze wel al kiezen en reserveren in het nestje.

Pups nu beschikbaar


Pups te reserveren
Welkom bij Rashonden Amandus


Beste hondenliefhebber,

Rashonden Amandus is een hondenfokkerij en een hondenhotel met een familiaal karakter. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het fokken en verzorgen van honden (nu reeds 3de generatie). De zaakvoerder, Kris Van Linden, is een gediplomeerd hondenfokker. Onze fokkerij met erkenningsnummer HK 10100961 is in binnen- en buitenland gekend voor onze prachtige en sociale pups.


>> Lees meer

Rashonden Amandus Oona met Mops Alle pups die wij aanbieden zijn bij ons geboren en de ouders zijn aanwezig. Wij werken vooral op afspraak zodat u in alle rust en vertrouwen kennis kan maken met de puppies.

Wij bieden u pups aan van verschillende rassen. Voor ons is het belangrijk dat baasje en hond perfect bij elkaar passen. Daarom maken wij graag tijd vrij om u uitgebreid te informeren over de verschillende rassen met hun respectievelijke karakters.

Rashonden Amandus cockerWij zijn alom gekend voor onze uitstekende service na verkoop. Wij bieden u dan ook 1 jaar schriftelijke garantie aan. U kan ons steeds contacteren mocht u vragen hebben over het welzijn, de opvoeding en de verzorging van uw pup. Door onze jarenlange ervaring en kennis, verworven door voortdurende bijscholing, kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij de opvoeding van uw puppy.

Omdat de gezondheid van onze honden op de eerste plaats komt, werken wij samen met dierenartsenpraktijk Van Steen die ons assisteren bij de dagelijkse verzorging van onze honden. Al onze puppies zijn ontwormd, gevaccineerd, gechipt en met 1 jaar garantie.

In onze winkel vindt u alle benodigdheden voor uw hond. Wij verkopen ook hondenrennen en slaaphokken.

Kom gerust eens langs na afspraak, u bent van harte welkom!!

Kris en Sofie

laatste referenties


cavalier king charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles