Welkom bij Amandus


Rashonden Amandus Oona met Mops Beste hondenliefhebber,

Wij zijn een erkende hondenfokkerij en een luxe-hondenhotel met een familiaal karakter. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het fokken en verzorgen van honden (nu reeds 3de generatie). De zaakvoerder, Kris Van Linden, is een gediplomeerd hondenfokker. Onze fokkerij met erkenningsnummer HK 13102541 is in binnen- en buitenland gekend voor onze prachtige en sociale pups.

Alle pups die wij aanbieden zijn bij ons geboren en de ouders zijn aanwezig. Wij werken vooral op afspraak zodat u in alle rust en vertrouwen kennis kan maken met de puppies.

Voor ons is het belangrijk dat baasje en hond perfect bij elkaar passen. Daarom maken wij graag tijd vrij om u uitgebreid te informeren over onze 4 rassen maltezer, cavalier, shih tzu en golden retriever, met hun respectievelijke karakters.

Rashonden Amandus cockerWij zijn alom gekend voor onze uitstekende service na verkoop. Wij bieden u dan ook de wettelijke schriftelijke garantie aan. U kan ons steeds contacteren mocht u vragen hebben over het welzijn, de opvoeding en de verzorging van uw pup. Door onze jarenlange ervaring en kennis, verworven door voortdurende bijscholing, kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij de opvoeding van uw puppy.

Omdat de gezondheid van onze honden op de eerste plaats komt, werken wij samen met dierenartsenpraktijk Van Steen die ons assisteren bij de dagelijkse verzorging van onze honden. Al onze puppies zijn ontwormd, gevaccineerd, gechipt met bijpassend Belgisch-Europees paspoort en met de wettelijke bepaalde garantie.

In onze winkel vindt u alle benodigdheden voor uw hond. Wij verkopen ook slaaphokken.

Kom gerust eens langs tijdens de week na afspraak of op een zaterdag tussen 13-17u, u bent van harte welkom!!

Kris en Sofie

laatste referenties


goldenretriever cavalier king charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles