Contact


Naam:
Telefoon:
Email:
Vraag:


 

 

Fokkerij en hondenhotel Amandus
Kris en Sofie Van Linden-Moens
Oude Heirbaan 1
2890 Oppuurs (Sint-Amands)

0475/ 32 27 72 

info@rashondenamandus.be

Route vanuit Antwerpen (27 km)

Route vanuit Brussel (33 km)

 

 

Openingsuren:

Om u de nodige informatie te geven bij de aankoop van uw pup
werken wij tijdens de week op afspraak in de namiddag en s'avonds, zaterdag kan u vrij langskomen tussen 13-17u.

Maandag tot vrijdag: na afspraak
Zaterdag: 13-17u
Zon- en feestdagen: geslotenHeeft u voeding of accessoires nodig voor uw hond dan kan u tijdens volgende uren bij ons terecht:

Maandag tot vrijdag: 18-19u
Zaterdag: 13-17u
Zon- en feestdagen: gesloten


 Openingsuren hondenhotel: zie op www.hondenhotel.be

 

Welkom bij Rashonden Amandus


Beste hondenliefhebber,

Rashonden Amandus is een hondenfokkerij en een hondenhotel met een familiaal karakter. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het fokken en verzorgen van honden (nu reeds 3de generatie). De zaakvoerder, Kris Van Linden, is een gediplomeerd hondenfokker. Onze fokkerij met erkenningsnummer HK 10100961 is in binnen- en buitenland gekend voor onze prachtige en sociale pups.


>> Lees meer

Rashonden Amandus Oona met Mops Alle pups die wij aanbieden zijn bij ons geboren en de ouders zijn aanwezig. Wij werken vooral op afspraak zodat u in alle rust en vertrouwen kennis kan maken met de puppies.

Wij bieden u pups aan van verschillende rassen. Voor ons is het belangrijk dat baasje en hond perfect bij elkaar passen. Daarom maken wij graag tijd vrij om u uitgebreid te informeren over de verschillende rassen met hun respectievelijke karakters.

Rashonden Amandus cockerWij zijn alom gekend voor onze uitstekende service na verkoop. Wij bieden u dan ook 1 jaar schriftelijke garantie aan. U kan ons steeds contacteren mocht u vragen hebben over het welzijn, de opvoeding en de verzorging van uw pup. Door onze jarenlange ervaring en kennis, verworven door voortdurende bijscholing, kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij de opvoeding van uw puppy.

Omdat de gezondheid van onze honden op de eerste plaats komt, werken wij samen met dierenartsenpraktijk Van Steen die ons assisteren bij de dagelijkse verzorging van onze honden. Al onze puppies zijn ontwormd, gevaccineerd, gechipt en met 1 jaar garantie.

In onze winkel vindt u alle benodigdheden voor uw hond. Wij verkopen ook hondenrennen en slaaphokken.

Kom gerust eens langs na afspraak, u bent van harte welkom!!

Kris en Sofie

laatste referenties


goldenretriever cavalier king charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles Cavalier Prince Charles